Izvještaj s izborne Skupštine Hrvatske komore primalja

By 23. rujna 2024.Obavijesti

Dana 14. rujna 2024. održana je izborna sjednica Skupštine u hotelu Korana-Srakovčić u  Karlovcu.

Sjednicom je rukovodila predsjednica Komore Barbara Finderle koja se prigodnim govorom zahvalila svim djelatnicima, volonterima i suradnicima koji su svojim zalaganjem i radom doprinijeli uspjehu rada Komore i unapređivanju primaljske profesije te je slikovnom prezentacijom prikazala 15 godina rada Komore. Sjednica je dalje, u formalnom dijelu, održana sukladno dnevnom redu iz Poziva na istu, a koji Poziv je objavljen putem službene internetske stranice Hrvatske komore primalja.

Na izbornoj sjednici skupštine Komore izabrana je jedna članica Nadzornog odbora, 7 članica Vijeća Komore i izabrana je nova predsjednica Komore.

Pod točkom dnevnog reda Razno vodila se kratka diskusija, kojom prilikom su prisutni iznijeli i raspravili o problemima i preprekama s kojima se primalje susreću u svakodnevnom radu, izmijenili iskustva uz naglasak u kontinuirano obrazovanje i jačanje profesionalnih standarda i očuvanje zajedništva primalja u Republici Hrvatskoj.

Zaključak
Kongres i Skupština pokazali su snagu zajedništva i odlučnosti hrvatskih primalja da nastave graditi struku utemeljenu na visokim standardima kvalitete i etike.

U narednim godinama, Komora će nastaviti raditi na jačanju svoje uloge, osiguravajući podršku svim članicama u njihovom svakodnevnom radu i profesionalnom razvoju.

Izvještaj s izborne Skupštine Hrvatske komore primalja

Izvještaj s izborne Skupštine Hrvatske komore primalja

Izvještaj s izborne Skupštine Hrvatske komore primalja