Kliknite i Provjerite stanje bodova:

PROVJERA STANJA BODOVA

Newsletter

Upišite se na mailing listu i putem e-maila primajte obavijesti.

Pratite nas na Facebooku

10-godisnjica

Arhiva

Prijedlog Izmjena i dopuna Pravilnika o postupku upisa u Registre Hrvatske komore primalja

Poštovane/i,

radi ostvarivanja cilja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji proizlazi iz odredaba Zakona o pravu na pristup informacijama, objavljuje se prijedlog Izmjena i dopuna Pravilnika o postupku upisa u Registre Hrvatske komore  primalja.

Sukladno članku 11. stavku 2. Zakona o pravu na pristup informacijama u nastavku dajemo obrazloženje prijedloga Izmjena i dopuna Pravilnika o postupku upisa u Registre Hrvatske komore primalja.

Hrvatska komora primalja odlučila je izraditi prijedlog Izmjena i dopuna Pravilnika o postupku upisa u Registre Hrvatske komore  primalja kako bi odredbe o rokovima i posljedicama ne upotpune zahtjeva za ispis uskladila sa rokovima  i posljedicama propisanim u Zakonu o općem upravnom postupku.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji žele dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Izmjena i dopuna Pravilnika o postupku upisa u Registre da to učine do 13. prosinca 2017. godine  na e-mail adresu: komora@komora-primalja.hr s naznakom „Primjedbe na Izmjene i dopune Pravilnika o postupku upisa u Registre Hrvatske komore primalja.“