Kliknite i Provjerite stanje bodova:

PROVJERA STANJA BODOVA

Newsletter

Upišite se na mailing listu i putem e-maila primajte obavijesti.

Pratite nas na Facebooku

Arhiva

Prijedlog Poslovnika o radu Stručnog vijeća Hrvatske komore primalja

Poštovane/i,

radi ostvarivanja cilja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću  koji proizlazi iz odredaba Zakona o pravu na pristup informacijama, objavljuje se Prijedlog Poslovnika o radu Stručnog vijeća Hrvatske komore primalja.

Sukladno članku 11. stavak 2. Zakona o pravu na pristup informacijama u nastavku dajemo obrazloženje Prijedloga ovog Poslovnika.

Hrvatska komora primalja odlučila je izraditi prijedlog Poslovnika o radu Stručnog vijeća Hrvatske komore primalja budući da je isto propisano člankom 27. Statuta.

Poslovnikom o radu Stručnog vijeća uređuje se sastav i konstituiranje Stručnog vijeća, djelokrug rada, prava i dužnosti, način sazivanja, odlučivanja i glasovanja na sjednicama te vođenje zapisnika.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji žele dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Poslovnika o radu Stručnog vijeća da to učine do 27. srpnja 2017. godine  na e-mail adresu: komora@komora-primalja.hr  s naznakom „Primjedbe na prijedlog Poslovnika o radu Stručnog vijeća Hrvatske komore primalja.“