Newsletter

Upišite se na mailing listu i putem e-maila primajte obavijesti.

Pratite nas na Facebooku

PRAVILNIK O RADU RADNE SKUPINE ZA PRIMALJSKU PRAKSU

Poštovane/i,

radi ostvarivanja cilja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji proizlazi iz odredaba Zakona o pravu na pristup informacijama, objavljuje se Prijedlog Pravilnika o radu Radne skupine za primaljsku praksu.

Sukladno članku 11. stavak 2. Zakona o pravu na pristup informacijama u nastavku dajemo obrazloženje Prijedloga ovog Pravilnika.

Prijedlog Pravilnika o radu Radne skupine za primaljsku praksu utvrđuje sastav, način imenovanja, nadležnosti i način rada za davanje mišljenja o opravdanosti osnivanja, proširenja ili promjene djelatnosti te promjene sjedišta privatne prakse, grupne prakse, zdravstvene ustanove i trgovačkog društva za obavljanje djelatnosti primaljstva.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji žele dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Pravilnika o radu Radne skupine za primaljsku praksu da to učine do 30. lipnja 2017. godine  na e-mail adresu: komora@komora-primalja.hr s naznakom „Primjedbe na prijedlog Pravilnika o radu Radne skupine za primaljsku praksu.“

Zanimljivosti