Newsletter

Upišite se na mailing listu i putem e-maila primajte obavijesti.

Pratite nas na Facebooku

Arhiva novosti

Edukacije održane u Splitu, Šibeniku i Zadru

Prve edukacije u organizaciji Komore primalja održane su u Splitu, Šibeniku i Zadru, te su bile iznimno dobro posjećene. Zahvaljujemo predsjednicama Područnih Vijeća, te svima koji su sudjelovali u organizaciji edukacija.

Nedjelja, 12 Lipanj 2011

Edukacija u Dubrovniku 2. listopada 2009.

Jednodnevna stručna edukacija održana je u Dubrovniku 2. listopada 2009. godine. Radionici je prisustvovalo iznenađujuće veliki broj primalja.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u organizaciji edukacije. Više slika možete pogledati na: Facebook-u

Nedjelja, 12 Lipanj 2011

Dvodnevno predavanje renomirane američke antropologinje Robbie Davis-Floyd i projekcija filma "Orgazmički porod"

Dvodnevno predavanje renomirane američke antropologinje Robbie Davis-Floyd i projekcija filma "Orgazmički porod", održano 05.-06.10.2010. u Zagrebu, u sklopu 5-dnevnog posjeta Hrvatskoj.

 

Opširnije...

Nedjelja, 12 Lipanj 2011

Izašao je novi broj Primaljskog vjesnika

U nastavku možete preuzeti Primaljski vjesnik br. 18

Ugodno čitanje želi Vam
Hrvatska komora primalja

 

Opširnije...

Petak, 15 Svibanj 2015

Uspješno okončan još jedan ciklus radionica za trudnice i partnere (pratnju)!

Uspješno smo okončali još jedan ciklus radionica za trudnice i partnere (pratnju) „Sve što ste oduvijek željeli znati o porodu a niste imali priliku pitati“! Hrvatska komora primalja održala je od 02.02.- 02.03.2011. još jedan ciklus trudničkih radionica, koje su se održavale u prostorijama Hrvatske komore primalja jednom tjedno (srijedom) s početkom u 18.00 sati, a vodile su ih educirane primalje..

Petak, 04 Ožujak 2011

Opširnije...

Uspješno okončan još jedan ciklus radionica za trudnice i partnere (pratnju)!

Uspješno smo okončali još jedan ciklus radionica za trudnice i partnere (pratnju) ! Hrvatska komora primalja održala je 27.10. - 24.11.2010. još jedan ciklus trudničkih radionica, koje su se održale u prostorijama Hrvatske komore primalja jednom tjedno (srijedom) s početkom u 18.00 sati, a vodile su ih educirane primalje. Primamo prijave za sljedeći ciklus radionica!

Četvrtak, 09 Prosinac 2010

Opširnije...

Novi broj Primaljskog Vjesnika

Obavještavamo Vas da će novi primjerci glasila biti poslani predsjednicama Područnih vijeća te će se isti potom dijeliti članicama. Primaljski vjesnik je besplatan, no ukoliko pojedine članice žele da im se Primaljski vjesnik pošalje direktno na kućnu adresu, molimo da uplate 15,00 kn za troškove pakiranja i poštarine, te će primiti glasilo na kućnu adresu, nakon što u Komoru pošalju e-mailom ili faxom kopiju uplatnice i podatke: ime prezime, adresu, poštanski broj i grad ( tajnica@komora-primalja.hr , 01 54 94 687).

U nastavku možete preuzeti novi broj Primaljskog vjesnika. 

Ugodno čitanje želi Vam, 
Hrvatska komora primalja 

 

Opširnije...

Četvrtak, 21 Studeni 2013

Obilježavamo svjetski tjedan dojenja

Svjetski tjedan dojenja, pod organizacijom Svjetskog saveza za podršku dojenja (WABA) obilježava se od 1. do 7. kolovoza svake godine diljem svijeta, s ciljem poticanja rodilja na dojenje te se na taj način pokušava poboljšati zdravlje djece.

 

Opširnije...

Svjetski tjedan dojenja (pdf, 195.13 KB)
Četvrtak, 01 Kolovoz 2013

Obavijest članicama od Regulatornog tijela za primaljstvo

Drage članice,

Obavještavamo Vas o najnovijim informacijama dobivenim od Regulatornog tijela za primaljstvo (NEMIR) čiji smo članovi, a koje se odnose na promjene u Direktivi. U nastavku možete pročitati do kakvih je promjena došlo na posljednjem pregovorima vezanim uz reviziju Direktive te koji su kompromisni amandmani doneseni, što se tiče primaljske struke.. 

 

Opširnije...

Obavijest - NEMIR (pdf, 60.68 KB)
Srijeda, 19 Lipanj 2013

Zanimljivosti