Newsletter

Upišite se na mailing listu i putem e-maila primajte obavijesti.

Pratite nas na Facebooku

Jednodnevni tečaj reanimacije novorođenčadi Newborn life support - United Kingdom Resuscitation Council

Poštovane kolegice i kolege

dana 30.9. 2017. i 1.10.2017.g., po prvi puta u Hrvatskoj, u Edukacijskom centru na Rebru u Zagrebu, od 8 do 18 sati održat će se jednodnevni tečaj reanimacije novorođenčadi na engleskom jeziku Newborn life support - United Kingdom Resuscitation Council u suradnji s kolegama iz Velike Britanije.

Tečaj je namijenjen pedijatrima, ginekolozima, anesteziolozima, specijalistima hitne medicine, ali i specijalizantima i drugim liječnicima te primaljama i medicinskim sestrama i tehničarima.

Lokalni organizator tečajeva je Hrvatsko društvo za reanimatologiju HLZ-a i skupina naših instruktorskih kandidata koji su već položili navedeni tečaj u inozemstvu.

Kotizacija tečaja iznosi 1200,00 kn. Uplatom kotizacije rezervira se mjesto na tečaju i priručnik prema kojem se priprema za isti. Polaznici trebaju na tečaj doći pripremljeni znanjem iz priručnika i s ispunjenim pisanim testom prije samog tečaja.

Broj polaznika po tečaju je ograničen na 20 osoba te Vas pozivamo da se što prije prijavite na web-stranici: crorc.org gdje među tečajevima tražite NLS.

Program tečaja je u prilogu.

Zanimljivosti